Retour Procedure

Herroepingsrecht

U hebt het recht om deze overeenkomst binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen na ontvangst van de goederen. Dit geldt uitsluitend voor online aankopen via www.keltum.nl

Herroeping van de overeenkomst kan via het volgende formulier kenbaar worden gemaakt: formulier voor herroeping.

Om het ontbinden van de overeenkomst te bespoedigen, verzoeken wij u het te retourneren product te voorzien van een kopie van de factuur alsmede het ingevulde formulier voor herroeping. U kunt dit sturen naar:

Magazijn Keltum

T.a.v. afdeling magazijn

Inzake RETOUR i.v.m. ZICHTTERMIJN

Overslagweg 5
2742 RJ Waddinxveen

Nadat het herroepen van de overeenkomst kenbaar is gemaakt en het retour gezonden product is ontvangen, wordt de reeds gedane betaling zo spoedig mogelijk teruggestort.

Als u de volledige bestelling retour zendt, dan krijgt u de kosten van de bestelling én de verzendkosten en eventuele administratiekosten teruggestort.

Als u één of meerdere producten uit de bestelling houdt, dan krijgt u alleen de kosten van de geretourneerde producten teruggestort, niet de verzendkosten of eventuele administratiekosten.

Voorwaarden:

De herroepingstermijn is geen probeertermijn, tijdens de bedenktijd dient daarom voorzichtig met het product om te worden gegaan.

Alleen ongebruikte producten, waarvan de verpakking zich in een zo oorspronkelijk mogelijke staat bevindt, kunnen worden geretourneerd.

De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de consument.

Gelieve het product dat u retourneert extra verpakken alvorens het te verzenden en uw naam en adres op de buitenkant van het pakket vermelden.

[if gte mso 10]>